AMICS DE GAVÀ


AMICS DE GAVÀ

Benvinguts a la pàgina on trobareu informació abundant sobre el nostre patrimoni històric, cultural, natural i social, i podreu consultar llibres o articles sobre història o temàtica gavanenca que estan disponibles a la xarxa. Qualsevol opinió, projecte o suggeriment, serà benvingut. Esperem que la visita us sigui útil

6 abril 2016:

19 d’abril – Acte de lliurament de premis «Descobreix Gavà»

El proper 19 d’abril tindrà lloc a la seu de l’Associació Veïnal del Barri del Centre el lliurament dels premis «Descobreix Gavà», a treballs de recerca de batxillerat presentats als cursos 2014-2015 i 2015-2016. Al premi s’han presentat nou treballs de recerca de quatre dels cinc centres escolars que imparteixen batxillerat a la ciutat.

L’acte tindrà lloc a les 19.30 de la tarda, i els treballs guanyadors seran exposats als assistents.

Èxit de l’acte de lliurament de premis «Descobreix Gavà»

Ahir va tenir lloc el lliurament dels premis «Descobreix Gavà» a local de l’associació veïnal del barri del Centre, amb assistència d’un nombrós públic i representació de les quatre escoles i instituts participants. També hi van assistir representants del consistori municipal i del Centre de Recursos Pedagògics de la ciutat, als quals agraïm el seu suport. Vist l’èxit de la iniciativa, les quatre entitats convocants estan ja preparant l’edició del proper any.

Podeu consultar tots els treballs presentats, aquí.