AMICS DE GAVÀ


AMICS DE GAVÀ

Benvinguts a la pàgina on trobareu informació abundant sobre el nostre patrimoni històric, cultural, natural i social, i podreu consultar llibres o articles sobre història o temàtica gavanenca que estan disponibles a la xarxa. Qualsevol opinió, projecte o suggeriment, serà benvingut. Esperem que la visita us sigui útil

5 juliol 2020:  

Lliurats els premis Descobrim Gavà 2020

Ahir dissabte 4 de juliol es van lliurar els premis als treballs guanyadors de l’edició dels Premis Descobrim Gavà 2020, a la sala d’actes del Museu de Gavà.

El guanyador en l’apartat de medi físic va ser:


Xavier Castillo López
, pel seu treball DISSENY I LOCALITZACIÓ per a la construcció D’UN NOU SKATE PARK A GAVÀ. L’autor, a més d’un bon treball d’introducció teòrica al món de l’skate, va fer recerca sobre el terreny, comparant els dos skateparks de Gavà amb els de Castelldefels, Viladecans, El Prat, Sant Feliu i Cornellà, arribant a la conclusió que els dos actuals podrien millorar molt. L’autor va fer dues propostes de disseny, amb els respectius models 3D, un projecte constructiu, l’enumeració dels materials a utilitzar i el seu cost. 

En l’apartat d’humanitats, les guanyadores van ser Ainhoa Tojo i Lucía Rullo pel seu treball La vida és teatre i el teatre vida és. Les autores van fer un extens treball de documentació sobre totes les obres que s’han representat a l’IES Bruguers, tant en castellà, com en francès i en alemany. Van identificar també fins a cinc grups de teatre nascuts a redòs del centre, com Atenea, Los Teatreros, Talabarteros, Talkomsom i 4×4 teatre. La recerca es complementa amb diverses entrevistes. El treball de recerca posa en valor l’art escènica, un valor sovint menystingut.


Els treballs estan penjats al web i el podeu consultar aquí juntament amb un altre treball que no forma part dels presentats però que està centrat en la ciutat de Gavà.


Imatges de l'acte aquí.