AMICS DE GAVÀ


AMICS DE GAVÀ

Benvinguts a la pàgina on trobareu informació abundant sobre el nostre patrimoni històric, cultural, natural i social, i podreu consultar llibres o articles sobre història o temàtica gavanenca que estan disponibles a la xarxa. Qualsevol opinió, projecte o suggeriment, serà benvingut. Esperem que la visita us sigui útil

1 agost 2015: 

El centre d’estudis de Gavà inaugura un espai virtual per difondre els treballs de recerca de batxillerat i altra documentació d'interès

El Centre d’Estudis de Gavà ha obert un nou apartat virtual al seu web per allotjar-hi i divulgar treballs de recerca de batxillerat sobre el territori local. L’espai s’ha inaugurat amb dos treballs de recerca, un de temàtica geològica i un altre de temàtica arqueològica, fet per dos alumnes dels dos instituts públics de la ciutat.

El Centre penjarà en aquest espai els treballs que professors o alumnes facin arribar, sempre que tinguin a veure amb la història, el patrimoni cultural, la realitat sociològica o el medi natural de la ciutat.

Amb aquest nou espai, es vol donar rellevància a aquest tipus de recerques que contribueixen a aprofundir el coneixement sobre aspectes concrets de la realitat social, cultural i natural de Gavà.

El Centre fa una crida a professors i alumnes de la ciutat que hagin realitzat aquest tipus de recerques perquè les facin arribar al correu centre.destudis@gmail.com per tal que siguin accessibles a la xarxa.

Podeu consultar els treballs a la pestanya de la dreta «treballs de recerca de batxillerat»

Podeu consultar els plans especials i catàlegs del patrimoni arqueològic i arquitectònic aquí