AMICS DE GAVÀ


AMICS DE GAVÀ

Benvinguts a la pàgina on trobareu informació abundant sobre el nostre patrimoni històric, cultural, natural i social, i podreu consultar llibres o articles sobre història o temàtica gavanenca que estan disponibles a la xarxa. Qualsevol opinió, projecte o suggeriment, serà benvingut. Esperem que la visita us sigui útil

13 juny 2017:

El 20 de juny es presenten les actes de les IX Trobades d’Eramprunyà

El 20 de juny, a les 19.00 h, al Museu de Gavà, presentem les actes en paper de les IX Trobades de Centres d’Estudis i d’estudiosos d’Eramprunyà. Les actes han estat editades amb el suport dels centres d’estudis organitzadors, i de les institucions municipals de patrimoni dels ajuntaments del Delta del Llobregat.

Les actes, que també estan disponibles electrònicament, inclouen les ponències, comunicacions i pósters presentats el passat 12 de novembre al Museu de Viladecans, sota el lema “capelles, ermites, esglésies”, per una trentena d’autors investigadors en història local.

En el transcurs del mateix acte es presentaran les bases de la X Trobada que es farà a Castelldefels el proper 21 d’octubre al castell de Castelldefels.