AMICS DE GAVÀ


AMICS DE GAVÀ

Benvinguts a la pàgina on trobareu informació abundant sobre el nostre patrimoni històric, cultural, natural i social, i podreu consultar llibres o articles sobre història o temàtica gavanenca que estan disponibles a la xarxa. Qualsevol opinió, projecte o suggeriment, serà benvingut. Esperem que la visita us sigui útil

11 gener 2017: 

2a edició dels premis «Descobrim Gavà»

El Centre d’Estudis de Gavà, juntament amb l’Associació d’Amics del Museu de Gavà, Òmnium Cultural de Gavà, i el col·lectiu La Mata de Jonc convoquen un premi per a estudiants i escoles destinat a fomentar els treballs de recerca de batxillerat sobre la ciutat i les terres veïnes.

Avui, 11 de gener, s’ha llençat la convocatòria formal de la segona edició d’aquests premis per als treballs de recerca que es presentin als instituts aquest 2017.

El projecte dels premis, iniciat l’any passat, compta amb el suport del Centre de Recursos Pedagògics, dels Serveis Territorials d’Ensenyament i del departament d’educació de l’Ajuntament. Hi són convidats els alumnes dels cinc centres educatius que imparteixen batxillerat a Gavà (IES de Bruguers, IES Calamot, Sagrada Família, Immaculada Concepció i Santo Ángel).

L’objectiu dels premis és fomentar la recerca sobre temàtiques relacionades amb Gavà i les terres properes. Per això hi ha dues categories, amb un primer premi per al millor treball relacionat amb el medi físic i mediambiental, i un altre per al millor treball de recerca sobre temes socials i humanístics. Cadascun d’aquests premis està dotat amb 300 €, dels quals 200 € són per a l’estudiant guanyador, i 100 € per al centre escolar on s’ha tutoritzat la recerca.

La data límit per presentar els treballs és el 15 de març, i el veredicte i atorgament dels premis es realitzarà pels volts de Sant Jordi, en una data que s’anunciarà oportunament.

Les bases senceres es poden llegir aquí, i el formulari per participar-hi, aquí.