AMICS DE GAVÀ


AMICS DE GAVÀ

Benvinguts a la pàgina on trobareu informació abundant sobre el nostre patrimoni històric, cultural, natural i social, i podreu consultar llibres o articles sobre història o temàtica gavanenca que estan disponibles a la xarxa. Qualsevol opinió, projecte o suggeriment, serà benvingut. Esperem que la visita us sigui útil

19 abril 2017: 

Acte de lliurament dels premis “Descobrim Gavà”

Demà dijous, a les 19.00 h de la tarda, a la seu de l’Associació veïnal del Barri del Centre, tindrà lloc l’acte de lliurament dels premis als treballs de recerca de batxillerat «Descobrim Gavà», en la seva segona edició.

Enguany el total de participants ha estat de tres, i els jurats han destacat l’elevada qualitat de tots els participants. En aquesta segona edició s’han premiat dos treballs, un sobre climatologia i un altre sobre les ciutats intel·ligents, d’alumnes de l’IES Bruguers i del col·legi Santo Ángel, respectivament. Concretament:

* «La petita edat de gel al Baix Llobregat», d’Alberto Barragán, tutoritzat per David Rabadà.
* «Ciutats intel·ligents», de Marc Garcia Plaza, tutoritzat per Sònia Tarancón.




Els premiats ens oferiran un resum de mitja hora sobre el seu treball.


El 20 d’abril, a l’associació veïnal del barri del Centre, va tenir lloc el lliurament dels premis “Descobrim Gavà”, en la seva segona edició.

Els treballs presentats ja es poden consultar al web:

Premis Descobrim Gavà

L’acte va comptar amb la presència del tinent d’alcalde Jordi Tort, i representants de les quatre entitats organitzadores: Òmnium Cultural Gavà, Col·lectiu La Mata de Jonc, Associació d’Amics del Museu de Gavà i Centre d’Estudis de Gavà.

 Podeu trobar un petit reportatge gràfic aquí