AMICS DE GAVÀ


AMICS DE GAVÀ

Benvinguts a la pàgina on trobareu informació abundant sobre el nostre patrimoni històric, cultural, natural i social, i podreu consultar llibres o articles sobre història o temàtica gavanenca que estan disponibles a la xarxa. Qualsevol opinió, projecte o suggeriment, serà benvingut. Esperem que la visita us sigui útil

25 març 2017: 

Es presenta l’exposició: L’abocador del Garraf. Història d’una lluita compartida

En el marc del projecte “Lluites compartides”, d’Òmnium Cultural, el Centre d’Estudis ha col·laborat en la realització de l’exposició promoguda per la secció local d’aquesta entitat, entor de la lluita ecologista pel tancament de l’abocador del Garraf. Aquesta lluita va ser la primera mobilització ecologista de la història de Catalunya, amb una manifestació de prop de mil persones l’any 1972, en ple franquisme.

La presentació de l’exposició es va realitzar el 25 de març, amb una taula rodona en què intervingueren alguns dels protagonistes d’aquella lluita, com Àngel Losada, Eliseu Argenté o Miquel Josep, a més d’un representant del Centre d’Estudis. L’acte es va fer a l’aire lliure, al parc municipal de la Torre Lluc.